Sayın Adnan Oktar'ın 1 Mayıs 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 1 Mayıs 2017

 

Bazı Kadınların Çirkin Ahlakı Bir Çok İnsanın Sürünerek Yaşamasına Neden Oluyor

Bakın burada hepinizin elinden, yüzünden nur akıyor. Ama pırıl pırıl bir aydınlık. Son derece nezaketli, saygılı, hürmetli, itaatlisiniz, çok dengeli ve tutarlısınız, kültürlü, görgülüsünüz. Mis gibi temizliğiniz, imanlı ve Allah’tan korkan insanlarsınız. Helale, harama çok titizsiniz. İffet nuru yüzünüzde çok açık aşikar belli oluyor. Hayasız kadınlarda, iffetsiz kadınlarda o karanlık zulümat yüzlerine çok şiddetli vurur. Zaten ağızlarından da çirkeflik akar, her yerinden pislik akar. Onun için sizleri akıl almaz kıskanıyorlar. Bir kere fiziğinizin çok düzgün olması onlara acayip koyuyor benim gördüğüm, çok ızdırap veriyor. Hepsi hakikaten harikulade güzel insanlar. Bu Allah’ın bir lütfu ve bu bir harika, mucizedir bu. Bu kadar güzel genç kızın bir araya gelmesi tarihte görülmüş bir şey değil. Görülmüştür de yani şu yakın tarihlerde görülmüş bir şey değil. Ve bu kadar akıllı, tutarlı olmanız. Ağzınızdan tek bir kelime kötü söz çıkmıyor. Son derece uysalsınız, nezaketlisiniz, sabırlısınız. Allah sizleri nuruyla sarmış. İşte küfürdeki ahlaksızlık ve vicdansızlık onları o kadar ızdırap içerisine düşürüyor ki adeta cehennem ateşinde yanıyor gibi oluyorlar. O yüzden de ağızlarından lağım akıyor. O kendi boyutlarından, kendi cehennemlerinden sürekli o lağımı akıtıyorlar ama o lağım da gelip başlarına dökülüyor. Çünkü o boyutun lağımı kendi başlarına dökülür. Her ağzını bozmasında kendisi çöküp, kendisi çürüyor. Her seferinde ciğeri yanar, her ağzını bozduğunda. Çünkü bizim ondan etkilenmeyeceğimizi bilir. Bilakis bizim daha da bereketleneceğimizi bilir. Onun da bereketinin kaçacağını bilir. O yüzden Allah onlara adeta bir cehennem hayatı yaşatıyor. Hiçbirinin doğru dürüst bir tane kız arkadaşı yok. Ben çok fazla genç kızla bağlantı kuruyorum yani bak diyor ki, “nefret ediyorum” diyor kız, o kadar. “Akıl almaz ahlaksızlar” diyor. “Akıl almaz haysiyetsiz, şerefsiz, namussuzlar” diyor. Bazıları çok yaygın anlamda kullanıyor, bazıları dar anlamda kullanıyor. Ama çok güvenilmez, karaktersiz, kahpe ve kalleş olduklarını söylüyorlar, bir kısım erkeklerin. Erkeklerle konuşuyoruz, onlar da kızlar için ağıza alınmayacak laflar ediyorlar ve müthiş bir nefret var aralarında, bir kısım insanlarda. İşte iman zafiyeti böyle belayla sonuçlanır. İman ehlinde böyle bir bela görülmez. Nimet görülür, güzellik görülür. Hasedin acısıyla yanıp kavruluyorlar.

 

(AK Parti milletvekili Şamil Tayyar Twitter hesabından, “FETÖ hala işbaşında. Herkes kör ve sağır. Mücadele raydan çıktı. AK Parti eliyle AK Parti’nin altı oyuluyor. Yazıklar olsun. Pes ettim, artık yokum.” şeklinde bir açıklama yaptı. Mehmet Metiner bu açıklamaya şöyle tepki gösterdi; “Şamil kardeşim bize yakışır mı hiç yokum demek? Ölümüne arkasındayız Reisin. Reis hiç kimsenin partimizin dibini oymasına asla izin vermez. Hiç kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Kendini vazgeçilmez sanıp dayatanlar, kişisel beklentilerini davasının üstünde görenler kaybeder.” dedi ancak daha sonra Şamil Tayyar istifa etmeyeceğini açıkladı.)

Bir şey olmaz Allah aşkına. Mehdiyet olduğunu bildiğine göre, Mehdiyet yenilmez bir güçtür. Hiç kimse Mehdiyet’e hiçbir şey yapamaz. Gürül gürül akar gider.

 

Her Evde Bir Spor Salonu Yahut Spor Odası Olması Şart

Eğer spor olmazsa kalp sağlığı ciddi şekilde sorun teşkil eder. Çünkü kalbin idmana ihtiyacı var. Kalp kası eğer kişi hiç hareket etmezse zayıflıyor. Yani protein kaybı oluyor. Yeni damar gelişmesi olmuyor, zor bela çalışıyor artık zor. Zorlanıyor. Ama hareket ettirilince yeni yeni damarlar oluşuyor. Yani kalbin öyle bir özelliği var. Daha iyi kendini beslemeye çalışıyor. Kasları da güçleniyor. Dolayısıyla zinde bir kalp oluyor. Onun için ne yapıp yapıp yürüyüş yapmak şart. Benim mağazalarda yürüyüşüm jet gibidir dikkat ederseniz.

 

Eşyanın Da Kaderi Vardır. Her Eşyanın Her Mobilyanın Yeri Kaderde Bellidir

Kaderde olan eşyalar geliyor. Mesela kaderde olan raf, kaderde olan mobilya, kaderde olan parçalar. Ta daha biz doğmadan o parça yaratılmış. Bizimle beraber kaderde o gelir. Mesela bak şu fincan kaderde var. Cenab-ı Allah işte bu saniyelerde, bu dakikalarda bizde olmasını bende olmasını sağlıyor. Çok şahane bir sanat eseri, İtalyan. Mesela şu da çok güzel. Bu da İtalyan nefis bir parça. Gözlere sürur. Cennette bunların asılları var.



DEVAMINI GÖSTER

Trabajos Relacionados