Sayın Adnan Oktar'ın 26 Nisan 2017 tarihli sohbetinden önemli başlıklar

A9 TV, 26 Nisan 2017

 

(Dün beş askerimiz şehit oldu. Şırnak’ın Uludere kırsalında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının arama faaliyeti sırasında infilak ettirilmesi sonucu iki askerimiz, Kars’ta yola döşenen mayının patlaması sonucu iki askerimiz, Bitlis’teyse meydana gelen patlamada bir askerimiz şehit oldu. Emrah Çelebi, Hüseyin Emre, Nezir Pınarcı, Sedat Düzgün, Tekin Tekin. )

Evet demek ki bunlar referandumu beklemişler. Bizim de dikkatimizi çekmişti ben birkaç defa söyledim ‘ne oldu böyle, bunlar durdular’ dedim. Referandum süresince hiç çıtlarını çıkarmadılar. ‘Referandumdan sonra azar bunlar’ dedim hakikaten de azdılar. Tabii çok kökten süpürecek büyük bir operasyon gerekiyor. Bu tarz değil yani bir seferberlik gerekiyor, bir seferberlik yapılması lazım. Tayyip Hocam bir seferberlik dedi ‘ne seferberliği?’ falan dediler. O da işte biraz ‘ilim irfan seferberliği’ gibi bir şeyler dedi. Kastettiği o değildi tabii yani ciddi bir seferberlikten bahsediyor. Benim anladığım o. Ciddi bir seferberlik hazırlanması lazım en az iki-üç milyon askerle konunun kökünden kazınıp bitirilmesi lazım. Dağ taş her yerin askerle dolup her yerden kazınıp, sökülüp atılmaları gerekiyor. Her yerde arama yapılması lazım. Bu adamlar bunu yapıyorsa bundan sonra muntazam yapacaklar demektir. Rahatça yapacaklar demektir. Olayın çapı, kapsamı görülmemiş boyutta olması lazım bir de karşıtlarımıza da bir cevap olur bu. Türkiye karşıtlarına da bir cevap olur. Ama tabii bu işler böyle askerle, polisle halledilecek konular değil. Çünkü bir felsefe var, adam bu felsefeye inanmış yani bir din var; Darwinizm dini. Diyor ki adamlar ‘sen tesadüfen oldun arkadaş’ diyor ‘tesadüfler sonucu. Asker de tesadüfen oldu sen de tesadüfen oldun. Dolayısıyla senin ölmen, onun şehit olması hiçbir şeyi değiştirmez’ diyor. ‘Tedirgin olacağın da bir şey yok. Tesadüfler sonucu meydana gelmiş varlıklarsınız. Marksizm doğru’ diyor ‘Marksizm, Darwinizm’e göre tam gerekli olan mantıklı olan modern bir felsefe. Bunu oluşturmamız için bu çatışma bu bombalama şart’ diyor adam. Bu din kalkmadıkça, Marksist, Stalinist din, Darwinist din kalkmadıkça bu dinin elemanları, müritleri bunu yapmaya devam edecektir. Yani batıl dini kurutmak gerekiyor. Silahla bombayla hallolacak iş değiş bunlar.

 

Muhafazakar Basının Büyük Bir Bölümü De Açıkça Hz Adem Ve Havva'dan Yaratıldığımızı Anlatmıyor, Bilerek Bilmeyerek Evrim Propagandası Yapıyor

Sağcı gazeteler cayır cayır Darwinizm propagandası yapıyor. Komünizme karşı nasıl mücadele verelim bu durumda? Stalinizm’e, komünizme, Marksizm’e, terörizme karşı nasıl mücadele verelim? Çünkü komünizmin, Stalinizm’in kökeni Darwinizm. Onun üstüne bina edilmiş. Sen felsefesini savunuyorsun, Darwinizm’i savunuyorsun nasıl yıkalım komünizmi? Var mı o gazete haberleri, gösterin.

 

-Türkiye Gazetesi’nden bir haber var “151 milyon yıllık fosil” hindi boyundaki fosilin dinozorların akrabası sayılan kuşların evrim serüvenini daha iyi anlamayı umdukları belirtildi bu fosille.)

-Yeni Akit’ten bir haber var “İlkel insan türünün ilk atası bulundu.”

Şimdi bak ilk atası bu yani Hz Adem bu demeye getiriyor. Hz. Adem ile Havva diye bir şey yok diyor. Bu durumda neyi savunmuş oluyorsun?

-Türkiye Gazetesi’nde yine iki tane haber var. Bir tanesi “Dinozorların atası bir sürüngen mi?

Bak görüyor musun? Hayvanların, insanların yaratılışını evrimle anlatıyor.

-Diğer haber de Türkiye Gazetesi’nde yine 2010 tarihli bir haber “Penguenler eskiden daha büyükmüş. Bulunan fosilin penguen evriminin oldukça erken dönemlerine ait olduğu” diyor haberde.

Bak yine evrimi savunuyor. Sonra da Kuran’dan bahsediyor. Kuran’da Adem ile Havva’dan geldiğimizi söylüyor Allah “Ben yarattım” diyor. Sen ne diyorsun? “Evrim yarattı” diyorsun. Evrimi savunduğunda Allah “her şeyi Ben yarattım” diyor. “Evrimle yarattım” demiyor. Sonra da “PKK azdı” diyor. Azar PKK işte Marksist, Leninist, Stalinist oluyor adam. Neden oluyor? Darwinist olduğu için oluyor. Allah “yok” diyor. “Evrimle yaratıldı her şey” diyor. Sonucunda da bu oluyor.

 

(Bu sabah seksen bir ilde FETÖ’ye yönelik operasyonlarda yedi bin kişi gözaltına alınmış.)

Evet herhalde referandumu beklediler. Devlet kendini koruyor, hükümet kendini koruyor. Suçsuzlarsa bırakılırlar suçluylarsa gereken yapılır. Daha da genişleyeceğini tahmin ediyorum.  Daha çaplı hale geleceğini düşünüyorum.

 

Muhafazakar Kesimin Bir Kısmı Darwinizmi Bilimsel Sandığı İçin Daha En Baştan Yenilgiyi Kabul Ediyor Bilimle İlimle Karşı Açıklama Yapamıyor

Hiçbir gelenekçi hoca da Darwinizm’e cevap vermeyi bilmiyor hiçbiri. Hiç televizyona çıkıp “Darwinizm geçersizdir” diyen hoca gördünüz mü? Hepsi onlara uyuyor. Bütün ilahiyat hocaları hemen hemen yüzde doksanı uyuyor. Çok nadir hoca direniyor. Anında onların ağzıyla konuşmaya başlıyorlar.

Gelenekçi hocalarla evrimciler çıkıyor, evrimciler yerlere yatıyor adamların üslubundan. Öyle bir acz içindeler ki. Hiçbir şey bilmiyorlar. Bütün dünyada cayır cayır Darwinizm okutuluyor ve Türkiye’de de okutuluyor. Abdülhamit devrinde karar alındı, Abdülhamit’ten bu yana muntazam okutuluyor bütün okullarda. Bir tek hükümet dedi ki “değişiklik yaptık” dedi. Hay Allah razı olsun dedik. “Darwinizm’i kaldırdık” dedi. Baktık, Darwinizm kelimesi kalkmış Darwinizm olduğu gibi duruyor. Fakat bir yerde sadece “Allah yarattı diyenler de vardır” diyor. Allah demiyor da “Bu yaratılışın bir yaratıcı tarafından olduğunu savunanlar da vardır” diyor. Bu ifade de kaldırılmış.

 

(Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından Mücahit Aslan, terör sorununun Güneydoğu’daki vatandaşların devlet sistemine daha fazla entegre edilerek çözüleceğini yazdı. “İnsanları devletle örgüt arasında mutlaka taraf tutmaya zorlama anlayışının da bir kenara bırakılmasında yarar var. Örneğin PKK’nın etkili olduğu yörelerde yaşayan gençler ‘dağa mı çıksam avukat mı olsam?’ sorusuyla baş başa kaldığında tercihini tereddütsüz biçimde ikinci şıktan yana kullanabilmeli. Koşulların değiştirilmesiyle sistemle öyle bir bütünleşme sağlanmalı ki dağa çıkmanın hayatı heba etmek anlamına geldiğini tüm gençler idrak edebilmeli” dedi.)

Güzel. İşe önce Darwinizm’den başlamalı. İman sorunu bu, iman zafiyetinden, imansızlıktan zaten kaynaklanıyor komünizm. Komünizm, Stalinizm’in kökeni Darwinizm’dir. Hükümetin ilk yapacağı şey Darwinizm’in ortadan kaldırılması. Bak komünizm ve Stalinizm, Darwinizm olmadan ayakta durması mümkün değil. Yani temel onun üstüne oturmuş. Bunu Mao da söylüyor, Stalin de söylüyor, Lenin de söylüyor.  Darwinizm olmadan Marksizm, Leninizm olmaz. Darwinizm kalktığında Marksizm, Leninizm de kalkar. Hükümet bu konuyu hallettiğinde Marksist, Leninist düşünce de biter. Bunun dışında bu taun Bediüzzaman’ın ifadesiyle “alevlenerek devam eder” Allah esirgesin. İmanın dışında bu belayı durduracak güç yok. Ben söyleyeyim polisiye tedbirlerle olmaz. Olsa, kırk yıldan beri devam ediyor.

 

Darwinizm Olmadığında Marksist Leninist Düşünce De Kalmaz. Darwinizm Bittiğinde Terör De Biter. İmani Çalışmadan Başka Bu Belaya Set Yok

Bu kitle katliamlarıyla ünlü azılı komünist Rusya diktatörü Rus diktatör Stalin. Stalin ne diyor? “Genç nesillere üç şeyi öğretmeliyiz. Dünyanın yaşını, jeolojik orjinini ve Darwin’in öğretilerini” diyor. “Gençlere bunları öğretmemiz lazım” diyor. Kim diyor? Stalin diyor bunu. Başka? Yeni Akit diyor. Başka? Talim Terbiye Kurulu Başkanı diyor. FETÖ’cüler diyor. Türkiye Gazetesi diyor. “Darwinizm’i öğretmemiz lazım” diyorlar.

Stalin diyor ki bak “Çok erken yaşlarda henüz Hristiyan Kilisesi’nde bir öğrenciyken yoldaş Stalin eleştirel bir mantık ve derin bir duygu geliştirdi. Darwin’i okumaya başladı ve bir ateist oldu” diyor. Öcalan da diyor “Ben Allah’a dine inanıyordum, namaz kılıyordum” diyor “Darwinizm’i öğrenince komünist oldum” diyor. “PKK’lı oldum” diyor. Bak bunu Abdullah Öcalan söylüyor “Daha önce namazında niyazında Müslümandım” diyor “Darwinizm’i öğrenince Allahsız oldum” diyor. Ve “Komünist oldum, PKK’lı oldum” diyor. Belanın kaynağı işte belli anlatıyorlar. Daha nasıl olsun?

Karl Marks diyor ki Darwin’in kitabı için yani Darwinizm için “Bizim görüşlerimizin doğal tarih temelini içeren kitap işte budur” diyor. Yani ‘bu olmadan Marksizm olmaz’ diyor. Mesela Mao diyor ki, Kızıl Çin’in komünist lideri Mao “Çin sosyalizminin” yani Çin komünizminin “temeli Darwin’e ve evrim teorisine dayanmaktadır” diyor. Daha nasıl diyelim? Daha nasıl desin adam? Anlatıyor işte bak. “Çin komünizminin temeli Darwin’e ve evrim teorisine dayanmaktadır” diyor net. Sen de cayır cayır Darwinizm’i öğretiyorsun. Belanın kaynağı belli; Darwinizm’dir. Bunu niye anlamazdan geliyorsunuz?



DEVAMINI GÖSTER

Trabajos Relacionados