Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (17 Aralık 2016; 22:00)

MÜNAFIKLARDA GEÇİCİ İYİLEŞMELER GÖRÜLEBİLİR, BUNDAN GAFLETE DÜŞMEMEK GEREKİR. MÜNAFIK ÇOK KİNLİDİR, AHLAKI ÇOK BOZUKTUR, ANİ ATAK YAPAR

Münafıkta geçici iyileşmeler görülür. Bundan Müslüman bazen gaflete düşer. Buna çok dikkat etmek lazım. Münafık inatçı ve azgındır. Çok kinlidir, unutmaz, ahlakı çok bozuktur, fırsatçıdır. Ahlaksızlığı da tam anlamıyla şeytan kıvraklığı gösterir yani ani ve keskin ataklar yapar. Normalde bir insanın aklına o kadar seri ahlaksızlık yapmak gelmez ama münafık peş peşe çok seri ahlaksızlık yapar. Oradan anlarsınız şeytanın ruhuna girdiğini. Bir normal Müslüman bir eylem yapacak bir şey yapacak düşünür biraz değil mi araştırır. Münafıkta yani saniye salise hesabıyla şeytan devreye girer. Çok seri ahlaksızlıklar yapar.

Münafıklar ünlü kişilerle tanışıp çevre yapmak konusunda çok hırslıdırlar. Onun için Müslümanlara yanaşırlar ve o kanalla küfürle bağlantı kurmaya gayret ederler. Çevre edinme münafık için çok hayatidir. Bakteri gibi böyle genişlemek ister.

 

MÜNAFIK ÇOK TEMBELDİR, KENDİSİ OTURUP MÜSLÜMANLARI ÇALIŞTIRMAK İSTER. BÖYLECE HEM MÜSLÜMANLARIN VAKTİNİ ALIR HEM DE SÜREKLİ TALEPTE BULUNUR

Münafık çok tembel olur. Yerinden kalmaya bir şey aramaya üşenir. Sürekli türlü sebeplerle Müslümanları kullanmak ister. Onun için mesela savaşa çıkmak istemiyor. Veyahut “Beceremem ben” diyor. “Savaşmayı bilsem gelirdim” diyor. Allah onun için bunlara “Oturun oturanlarla beraber” diyor ayette. Hep bunlar oturmacı takımıdır. Oturduğu yerden emreder. İşte “Şunu yapın, bunu yapın”. Buna çok dikkat etmek lazım.

Çevre edinmek için münafığın binlerce şeytani metodu vardır. Kimine yalakalık eder, kimine çok seviyor gibi gösterir, kimine o taraftar gibi gösterir. Mesela sağcıyla sağcı olur solcuyla solu olur, şarapçıyla şarapçı olur, homoseksüelle homoseksüel olur, lezbiyenle lezbiyen olur. Her yol olur yani münafıkta. Mesela erkeklere kafalama kafasıyla yaklaşır yani flört kafasıyla veyahut evlenmek istiyor gibi yapar. Kadınlara lezbiyen kafasıyla veyahut işte çok zengin görünümlü onlara hediyeler alacak birisi gibi gösterir. Veyahut onların zaaflarını önce tespit eder. O zaaflara göre hareket eder. Çok şeytanidir münafıkların atakları.

 

MÜNAFIK MÜSLÜMANLARA ÇOK BÜYÜK ÖFKE BESLER. BU ÖFKENİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN AĞIZLARINDAN SÜREKLİ NEFRET TAŞAR, NEFRETİNİ GİZLEMEYİ BAŞARAMAZ

Maide Suresi 62’de “Onlardan” münafıklardan “çoğunun günahta, düşmanlıkta” bak Müslümanlara düşmandır münafıklar. “ve haram yiyicilikte” yani Müslümanların malını haram bir şekilde yemek ister. Çünkü o yediğiyle Müslümanların aleyhinde faaliyet yapar. O yüzden haram oluyor. “Çabalarına hız kattıklarını görürsün.” Yani hızlı hareketlerle çabalarını artırıyorlar. Yani çok seri hareket eder münafık. “Yapmakta oldukları ne kötüdür” diyor Allah. O sakin dil, Allah’ın “Yapmakta oldukları ne kötüdür” dili Allah’ın büyüklüğünün bir nişanesidir. “Yapmakta oldukları ne kötüdür” diyor. Bak sakince Cenab-ı Allah söylüyor. Çünkü “Onları yaratan da Benim.” diyor Cenab-ı Allah ve “Onları cehennemde ezecek olan da Benim.” Diyor Allah.

Ali İmran Suresi 118 “Münafıklar size kötülük ve zarar vermeye çalışıyor.” Münafık sürekli pislik yapmak ister. Sürekli kötülük yapmak ister. Mesela nasıl zarar verebilirim? Yani mesela bir şey vardır farz edelim bilgisayar, onu bozar. Mesela oradan zarar vermeye çalışır. Mesela bardak varsa kırar. Yemek varsa döker. Yani az da olsa zarar vermeye çok önem verir münafık. “Buğz ve düşmanlıkları ağızlarından dışa vurmuştur. Sinelerinde gizli tuttukları ise daha büyüktür.” diyor Allah. Ağızlarından böyle kaynar lağım gibi akar Müslümanlara olan nefreti münafığın. Tutamaz kendini. “Seviyorum ediyorum” der arkasından küfür eder yani Müslümanlara akıl almaz azgındır. “Gizli tuttukları ise daha büyüktür.” Diyor Allah. “Çok kinli azgın bir ruha sahiptirler.” diyor Allah.

Bak Allah diyor ki Bakara Suresi 85’te: “Münafıklar günah ve düşmanlıkla aleyhlerinde” bak diyor ki “Sonra (siz) yine birbirinizi öldürür ve bir bölümünüzü yurtlarından sürüp çıkarır ve günah ve düşmanlıkta aleyhlerinde ittifaklar kuruyor ve size esir olarak geldiklerinde onlarla fidyeleşiyordunuz.” Müslümanları fidye olarak veriyordunuz diyor. “Müslümanların günah ve düşmanlıkta aleyhlerinde ittifaklar kuruyorlardı.” Münafıklar ne yapıyor? Müslümanların aleyhinde ittifak kuruyorlar mesela İngiliz derin devletinin alçaklarıyla o kahpelerle ittifak kuruyorlar.

 

MÜNAFIĞIN SİNİRLERİ ÇOK GERGİNDİR, KONTROLSÜZ ARABA GİBİDİR. ANİDEN BEKLENMEDİK HAREKETLER YAPAR

Münafıkta ani fırlamalar vardır. Mesela içinde fırtınalar koptuğu için yani şeytanın etkisindedir sinirleri çok gergindir münafığın. Onun için kontrolsüz ani fırlamalar meydana gelir yani bozuk araba gibidir böyle. Hani bazı bozuk arabalar oluyor frene basıyorum dersin araba takla atar, gaza basarsın fırlar gider duvara vurur ya münafık da öyle kontrolsüz araba gibidir. Müslümanlar için risk oluşturacak şeyler yapar münafık o yüzden. Bir anda sakin otururken aniden ayağa fırlar mesela hiç tahmin etmezsin. Birine çarpar. Aniden Müslümanın elindeki bir şeyi kırabilir. Mesela birden fırlayıp bir arabaya binen birisinin önüne geçer. Mesela otururken gayet sakin uyuyor oturuyor gibi görünürken fırlar içeri koşarak gider. Yani o şeytanın ifasıyla olur. Şeytan onu sinirlerini de çok irrite eder. Yani normal insan fonksiyonları gösteremez münafık o yüzden. Sürekli yer değiştirme düşüncesi vardır münafıkta. Yani sürekli harekette. Bir yerden bir yere, bir yerden bir yere. Önden arkaya arkadan geriye sağdan sola. Onun için şeytandan Allah’a sığınırım Cenab-ı Allah ayette diyor ya şeytana: “Önlerinden arkalarından sağlarından sollarından onlara yanaşacağım” diyor. Yani o hareketliliği gösteriyor. Yani her yönde hareketlidir münafık. Aşırı hareketlidir.

Münafıkta aşağılık kompleksi çok şiddetli olur. Kendini sürekli yüceltmek ister o yüzden. Yani kendini, aklını, kültürünü, mahallesini, köyünü, şehrini, ırkını sürekli yüceltmek ister. İnsanların sürekli eksik yönlerini bulup kendini yücelterek insanların da eksik yönlerini onun yüzüne karşı söyleyerek kendince kendini yücelteceğini zanneder. Halbuki Müslümanlar nefret eder o öyle yaptıkça daha da kinlenirler ama o akılsız kendini yücelttiğini zanneder.

Araf Suresi 13’te Allah diyor ki: “Öyleyse oradan in.” şeytan için. “Orada büyüklenmen senin hakkın olmaz.”  Bak şeytanın özelliği ne? Büyüklenme ve enaniyet. Münafığın özelliği ne? Büyüklenme ve enaniyet. “Hemen çık.” Bak hemen çıkıyor anında hareketli “Gerçekten sen küçük düşürülenlerdensin.” Yani “Aşağılık kompleksi içinde olacaksın.” diyor Allah. Küçük düşürme aşağılık kompleksi olması.

Bakara Suresi 204’te, “İnsanlardan öylesi vardır ki dünya hayatına ilişkin sözleri hoşuna gider kalbindekine rağmen Allah’ı şahit getirir.” yani boş konuşmalar yapar. Bir de “Allah’ı şahit getirir.” diyor yani yalan söyler. “…oysa o” münafık “azılı bir düşmandır.” diyor Allah. Bak normal bir düşman değil azılı bir düşmandır.

Zuhruf Suresi 58’de “Münafıklar tartışmacı ve düşman bir kavimdir.” Münafık tartışmaya deliler gibi meraklıdır yani cedelcidir. Yani kudurmuş gibi tartışma özelliği vardır sürekli tartışmak ister. Ve düşmandır yani sürekli düşmandır. Sana düşman bana düşman herkese düşmandır. Manyak gibidir yani. Sevdiği kimse olmaz münafığın.



DEVAMINI GÖSTER

Trabajos Relacionados